Harri Kullas kihutas võidult võidule

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippkrossisõitja Harri Kullasel Tamperes kiirust jagus ja ta ei lasknud kordagi konkurentidel võidurõõmu maitsta.
Tippkrossisõitja Harri Kullasel Tamperes kiirust jagus ja ta ei lasknud kordagi konkurentidel võidurõõmu maitsta. Foto: Motostart Photography

Reedel ja laupäeval Tamperes peetud superkrossil tunnistas Väike-Maarja juurtega tippsõitja vaid esikohti. Teiste eestlaste seas osales ka aasta tagasi profikarjäärile pidurit tõmmanud Priit Rätsep.

Juba seitsmendat korda peetud superkrossil võitis kindla esikoha Harri Kullas. Priit Rätsep finaalsõitudele ei pääsenud.

Reedeses esimeses kvalifikatsioonigrupis näitas Kullas (Husqvarna) kõige kiiremat aega ning oli ka esimeses ja kolmandas võistlussõidus parim. Nii hea tulemus saatis noormehe otse finaali. Rätsep (Honda) oli nii kvalifikatsioonigrupis, teises sõidus kui ka viimases eelsõidus seitsmes ning pidi finaalipääset minema püüdma lohutussõidust. Kahjuks jäi Haljala külje alt pärit krossisõitja seal kuuendale tabelireale ning seekord finaali ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles