Saalijalgpallurid purjetavad võidulainel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Kadrina saalijalgpalluritel on hooaeg hästi alanud.
SK Kadrina saalijalgpalluritel on hooaeg hästi alanud. Foto: Erakogu

Saalijalgpalli Eesti teises liigas võistlev SK Kadrina saavutas nädalavahetusel järjekordse võidu.

Isadepäeval alistasid Kadrina mehed võõral väljakul JK Sillamäe Kalev Alexela meeskonna 5:3. Tasavägises mängus tegi Kadrina poolt kübaratriki Janno Abner, ühe värava lisasid Erkki Alak ja Siim Abner.

Nagu Kadrinale kombeks on saanud, lähevad mehed väljakul käima alles siis, kui vastane on juhtima läinud. Nii oli ka sel korral. Edu võtmeks oli ilmselt teisel poolajal vastaste kolmandikul tehtud pressing.

Kadrinlased olid sel korral hädas väravate löömisega, kuid õnneks kaitse pidas ja puurilukk Erlend Rohtsaar hoidis Kadrinat oma tõrjetega mängus. Mängupilt on palluritel mäng-mängult paremaks läinud, kuid arenemisruumi veel on.

Juba pühapäeval võõrustab SK Kadrina Rõuge Sauamaa meeskonda.

Kadrina saalijalgpallurid on sel hooajal saavutanud kahest mängust kaks võitu ning hoiavad turniiritabelis kuue punktiga kolmandat kohta. Jõgeva SK Noorus-96 ja Rõuge Saunamaa on mõlemad kuue punktiga vastavalt esimesel ja teisel kohal.

Lisaks sellele selgus SK Kadrina karikavõistluste 1/8-finaali vastane, kelleks on meistriliigas mängiv Narva SK Ganza.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles