Rakvere perekonnaseisuametnikud osutavad teenuseid uues asukohas

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvastikuregistri toimingud on kolinud endisesse pangamajja.
Rahvastikuregistri toimingud on kolinud endisesse pangamajja. Foto: Rakvere linnavalitsus

Rakvere linnavalitsuses valmisid uued, värskelt remonditud ruumid perekonnaseisu- ja rahvastikuregistritoimingute tegemiseks. Uued ruumid pakuvad võimalust osutada linlastele teenuseid senisest mugavamates ja kiirema ligipääsuga tingimustes.

Kui siiani toimus perekonnaseisuametnike vastuvõtt linnavalitsuse peahoones, siis nüüdsest asuvad nad endise pangahoone esimesel korrusel sissepääsuga Laialt tänavalt panga kõrval olevast küljeuksest. Liikumispuudega inimestel on pangamaja hoone muinsuskaitseliste piirangute tõttu kõige mugavam teenust saada linnavalitsuse peauksest sisenedes ning infoletti pöördudes.

Ka pruutpaarid ei pea piduliku abielu sõlmimiseks enam sisenema linnavalitsuse peauksest, nende tarvis loodi senisest mugavam liikumistee, kuhu pääseb linnavalitsuse peaukse kõrval asuvast küljeuksest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles