Taavi Rõivas õppis Oleg Grossi juures koogivorpimisteooriat

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas valmistas, vähemalt foto järgi, Oleg Grossi firmas kondiitritooteid.
Taavi Rõivas valmistas, vähemalt foto järgi, Oleg Grossi firmas kondiitritooteid. Foto: Erakogu

Reformierakonna Lääne-Virumaa esinumbrit, ekspeaminister Taavi Rõivast on viimasel ajal tihti Lääne-Virumaal nähtud. Poliitik ei käi üksnes kätlemas, vaid kui tarvis, teeb midagi päris ise valmis. Vähemalt meedias laialt levitatud foto järgi võib arvata, et Rõivas tõmbas valge kitli ülle ja võrgumütsi pähe, et kaasa lüüa Lääne-Virumaa suurima tööandja, Lääne-Virumaa mõjukaima inimese Oleg Grossi koogiteo juures.

Päris kondiitripraktikaks poliitiku sõnutsi siiski ei läinud, tegemist oli eelkõige tutvumisvisiidiga, mille käigus sai ta aimu OG Elektra tegevusest ja tootmisest. “See, mida nägin, on muljet avaldav. Võimas tootmine ja veel võimsamad tulevikuplaanid. Nad on hea näide, et kogu logistika on võimalik panna siinsekeskselt toimima. See on oluline, et ettevõte näeb end Virumaa-kesksena,” sõnas Rõivas.

Koogid ja tordid sel päeval Taavi Rõivase käe alt ei tulnud, pigem kirjeldasid prouad talle tööprotsessi. “Tegime prouadega pilti,” teatas Rõivas.

Poliitik nentis, et ega ta teab mis nobenäpp köögis pole, kuid saab hakkama. “Minu kokkamise kõrghetk jääb sajandivahetusse, kui ma olin Tartus viis aastat üliõpilane. Siis ei jäänud muud üle kui ise süüa teha,” rääkis Rõivas. Praegu on igapäevane kokkamine nende peres siiski abikaasa, lauljanna ja ettevõtja Luisa Rõivase õlul. “Mind lastakse kööki harva. Abikaasa on söögitegemises minust sada korda parem. Mul on vedanud, abikaasa teeb head toitu mulle ja lastele iga päev,” ütles Taavi Rõivas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles