Võrkpalliklubi karikateekond lõppes veerandfinaalis

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Andres Toode nentis, et kui tiim mängib samamoodi kui Saaremaal, võib kõike oodata.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Andres Toode nentis, et kui tiim mängib samamoodi kui Saaremaal, võib kõike oodata. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud nädalal pidas Rakvere Võrkpalliklubi Eesti karikasarja veerandfinaalis kaks kohtumist Saaremaa Võrkpalliklubiga ning jäi visast võitlusest hoolimata mõlemal korral 0:3 alla.

Laupäeval Saaremaal peetud pallilahingus lõppesid kaks esimest geimi 27:25 platsiperemehe kasuks. Viimases mängujärgus pani Saaremaa oma paremuse 25:20 maksma.

Rakvere meeskonna resultatiivseimaks kerkis 11 punktiga (+7) Taavi Nõmmistu, 10 silma (+5) lisas Andris Õunpuu. Rakvere vastuvõtt oli 57 protsenti, rünnak 43 protsenti, blokipunkte teeniti viis, servil löödi kaks ässa ja tehti 16 viga.

Saaremaa edukaim oli 11 punktini (+5) jõudnud Siim Põlluäär, Eddie Rivera lisas kaheksa silma (+5). Saaremaa vastuvõtt oli 65 protsenti, rünnak 44 protsenti, blokist saadi viis ja serviga samuti viis punkti (eksiti 10 servil).

Rakvere peatreener Andres Toode märkis, et laupäeval oli Saaremaa vastu päris ilus mäng.

“Kaks geimi ei tulnud Saaremaale sugugi kergelt, aga nende kogemus lõpupunktide otsustamisel aitas kaasa. Me ei suutnud teatud kohtades otsustada – Saaremaa oli osavam ja võttis need vajalikud punktid ära,” kõneles Toode, kes andis kolmandas geimis kõikidele oma tiimi meestele mänguaega.

“Sain mängitada kõiki oma meeskonna liikmeid ja nägin üht ja teist head. Asendusmehed olid tipp-topp. Mõnikord treeneril süda valutab, kas vahetusmees tuleb toime. Nüüd nägin ja tean hetki, millal vahetada. Sain kindlustunnet,” lisas rakverlaste tüür.

Rakvere lõpetas ka eelmise aasta karikavõistlused pool­finaalis, kus tuli samuti alla vanduma Saaremaale.

Saaremaa poolfinaalivastaseks on Selver Tallinn, kes sai kahel korral jagu Eesti Maaülikooli Spordiklubi meeskonnast. Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Bigbank Tartu ja Pärnu Võrkpalliklubi.

Karikafinaalid on kavas 22. detsembril.

Rakvere Võrkpalliklubi järgmine Credit24 meistriliiga kohtumine toimub pühapäeval Audentese spordihallis Selver Tallinna vastu.

Peatreener Andres Toode nentis, et kui tiim mängib samamoodi kui Saaremaal, võib kõike oodata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles