Rakvere oli tulises lahingus Selverist üle

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere alistas tulises lahingus Selver Tallinna meeskonna.
Rakvere alistas tulises lahingus Selver Tallinna meeskonna. Foto: Meelis Meilbaum

Võrkpalli Credit24 meistriliigas alistas Rakvere Võrkpalliklubi pühapäeval võõral väljakul põnevas kohtumises 3:2 Tallinna Selveri.

Esimesed kaks geimi kuulusid kindlalt Rakverele, kui võideti 25:14 ning 25:21, misjärel tundus mängu saatus otsustatud olevat.

Kolmandas geimis sai Selver aga oma mängu toimima ning nii kolmas kui ka neljas geim kuulusid eelnevat mängu kulgu arvestades küllaltki üllatuslikult Selverile. Kolmanda geimi võitis Selver 25:16 ning neljanda 25:21. Otsustavas viiendas geimis jäi siiski Rakvere 15:8 peale.

Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Andres Toode tõdes, et nad uuendasid enne mängu vastaste üllatamiseks põhikoosseisu ning muutsid asetust.

“Esimesed kaks geimi läksid hästi ilusti käima. Mängisime emotsionaalselt, aga siis andsime natukene lõkkele õhku ja Selver hakkas elama,” selgitas Toode. Ta märkis, et noored kuked hakkasid paugutama ja ei saanud enam pidama.

“Viiendas geimis mängisime 8:8-ni punkt punktis ja pärast seda nad enam punkte ei saanud. Võidu üle on väga hea meel. Kartsime neid küll, aga lootsime ikkagi kolme punkti,” lisas peatreener.

Taavi Nõmmistu oli 24 punktiga (+13) võitjate resultatiivseim, Reimo Rannar lisas 12 punkti (+9). Rakvere vastuvõtt oli 43%, rünnak 51%, blokist saadi 11 (Nõmmistu 5, Rannar 4 blokki) ja servilt 9 punkti (tehti 16 serviviga).

Selveri edukaim oli 17 punktiga (+7) Timo Lõhmus, 12 silma (+2) lisas Oliver Orav. Selveri vastuvõtt oli 36%, rünnak 40%, blokiga teeniti 11 ja serviga 7 punkti (5 ässa lõi Renet Vanker). Selver pidi sel korral läbi ajama ühe oma rünnakuliidri Albert Hurdata.

Rakverlased on praeguseks pidanud üheksa kohtumist (viis võitu ja neli kaotust) ning asub kogutud 14 punktiga turniiritabelis 11 meeskonna seas kuuendal kohal.

Laupäeval võõrustab Rakvere VK Biolars/Jel­gava meeskonda, kes pole veel võiduarvet avanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles