Autosportlased käisid pealinnas medalisaagil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veobagimehed poodiumil. Keskel Eesti meister ja Balti karikavõitja Lauri Leiten Väike-Maarjast, vasakul hõbemedalist Ott Kevvai ja paremal pronksimees Mikk Mäesaar.
Veobagimehed poodiumil. Keskel Eesti meister ja Balti karikavõitja Lauri Leiten Väike-Maarjast, vasakul hõbemedalist Ott Kevvai ja paremal pronksimees Mikk Mäesaar. Foto: Madis Sinivee

Nädalavahetusel toimus Tallinnas Saku suurhallis Eesti autospordi hooaja kokku võtnud gala, kus jagati autasusid lõppeva aasta parimatele võidusõitjatele. Juba hea traditsioonina toodi hulk medaleid ka Lääne-Virumaale, rõõmustasid nii ralli-, krossi- kui ka off-road’i sõitjad.

Eesti autoralli meistrivõistlustel saavutas kõige võimsamate ehk nelikveoliste autode absoluutarvestuses teise koha Georg Gross. “Üldiselt läks kehvasti. Seda kohta me kätte ei saanud, mida püüdsime,” lausus Gross.

Kogenud rallimees põhjendas üldesikohast ilma jäämist järgmiselt: “Läti pinnal toimunud Eesti meistrivõistluste etappidel me võistlemas ei käinud, sealt kadus osa punkte. Võrus katkestasime ja kaotasime punkte legendivea tõttu. Kolme nulliringiga ei olnud meil esikohale asja.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles