Marilyn Kerro palub abi inglitelt

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro on teinud paradigmamuutuse ja pöördunud surnumaailmast inglite ilma.
Marilyn Kerro on teinud paradigmamuutuse ja pöördunud surnumaailmast inglite ilma. Foto: Internet

Lääne-Virumaalt pärit Eesti kuulsaim selgeltnägija Marilyn Kerro, kes on edukalt esinenud Venemaa telesaates “Selgeltnägijate tuleproov” rääkis TV3 “Seitsmestele uudistele”, et emaks saades on muutunud ka tema selgeltnägemisvõimed.

Marilyn Kerro sõnutsi tuleb ta surnumaailmast nüüd välja ja hakkab rohkem vaatama inglimaailma. “Inimesed peaksid mõistma seda, et must maagia ei ole midagi sellist, kus kelleltki midagi ära võetakse või midagi antakse. Või siis et ma võtan selle voodoo-nuku kätte ja hakkan kellegi kahjuks teda torkima. Ma küsin surnumaailmast abi, see on nende nukkude tegelik mõte,” rääkis Kerro.

Ta lisas: “Praegu tunnen ma, et kuna mul on väike laps, pole mul seda vaja. Ma küsin abi enda kaitseinglitelt, need on kõigil olemas. Kui hakkan kunagi inimesi vastu võtma, siis surnumaailma asemel hakkan ma abistama kaitseinglite abil. Minu töö on natukene muutunud. Ma olen hakanud töötama läbi oma kaitseinglite, olen hakanud nendega rääkima. Inimesed peaksid samuti rohkem enda kaitseinglitega rääkima.”

Nõia sõnutsi on kaitseingel tema sisetunne. “Sisetunne ongi see nähtamatu kaitseingel. Inimestel on neid erinev arv,” märkis ta. “Mul on neid just raseduse ajast kodus palju tekkinud,” täpsustas Kerro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles