Justkui vanasti: laps ootab nukku või autot

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Laur kauplusest Karupoeg Puhh näitab Anna-Liisat, tänavuste jõulude unistuste nukku. See Anna-Liisa oligi veel ainsana poodi jäänud, jõulumehed olid kõik ülejäänud juba kaasa viinud.
Kätlin Laur kauplusest Karupoeg Puhh näitab Anna-Liisat, tänavuste jõulude unistuste nukku. See Anna-Liisa oligi veel ainsana poodi jäänud, jõulumehed olid kõik ülejäänud juba kaasa viinud. Foto: Vladislav Musakko

Ei pea jõulumehed tänavugi mänguasjakauplustes orienteerudes minestama: kraami on seal küll tohututes kogustes, kuid kõige rohkem ootavad poisid ikka autot ja tüdrukud nukku. Autode sortiment võib poes kerge pearingluse tekitada küll, ka on nukke igas suuruses, kõikmõeldavate oskuste ja omadustega.

Mänguasjakaupluse Karupoeg Puhh klienditeenindaja Kätlin Lauri sõnul on ilmselt enim poisse soovinud jõuludeks puldiautot, mis sõidab ka laes ja seintel. Autoga kõrvuti võib seinal kaarutada Spy Spider – ülimoekas spioonämblik. Palju peab jõulumees kotti toppima ka Wroow Mini Racereid, väga kiireid trikitavaid ja leedtulesid vilgutavaid sõiduautosid.

“Tüdrukute unistus on Anna-Liisa, nukk, kes lisaks laulmisele õpetab eesti keeles mitmesuguseid fakte Eesti kohta,” lausus Kätlin Laur. “Jõuluvana kingikotis on kindel koht ka nukk Mial, kellega saab koos laulda ja tantsida.” L.O.L-nukud, keda pisipiigad sageli paluvad, istuvad aga pimepakendis: jõulumees torkab kotti muna, millel kiri “L.O.L Surprise!”, aga kes munast välja tuleb, on üllatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles