Tervist, positiivsust ja aega lähedastele

Marko Torm
, Rakvere linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm
Marko Torm Foto: Erakogu

Hästi tehtud, läänevirukad! 2019 on tõsiasi ja võime vaadata kerge nostalgiaga üheskoos eesoota­vasse. Tuleb toimekas aasta – selles pole kahtlustki.

Juurde tuleb uusi töid, tutvusi ja elamusi. Lapsed lähevad jälle kooli, jätkavad haridusteed. Suuremalt jaolt kulgeme ikka kiirenevas elutempos. Lubades igal aastavahetusel seejuures ennast parandada. Teha rohkem trenni, vaadata vähem telerit ja lugeda enam raamatuid. Lõpetada ebanormaalsed ja pere arvelt tehtavad ületunnid (või vähemalt vähendada nende hulka) ning veeta rohkem ja sisukamalt aega oma lähedastega.

Tavaline kipub olema see, et aastavahetuse paiku saavutatud kõrgendatud meeleolu ja usk paremasse homsesse hakkab tuhmuma uue aasta esimese kuu lõpus. Just siis, kui endale lubatu hakkab vaikselt igapäevatoimetustesse vajuma. Leiame üheskoos vabandusi, et soovitut mitte ellu viia. Pikad tööpäevad, õhtune söögitegemine, kehv ilm ja mis kõik veel. Uut ei ole selles midagi. Kõik see on olnud, kõik see on inimlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles