Õnnistatud esimene paar

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilyn Tammeorg-Sarapik ja Jaanus Sarapik oli selle aasta Lääne-Virumaa esimene abielupaar.
Merilyn Tammeorg-Sarapik ja Jaanus Sarapik oli selle aasta Lääne-Virumaa esimene abielupaar. Foto: Kristina Litvjak

Kui esimesest silmapilgust lahvatanud armuleek võtab põlvist nõrgaks ... kuulutatakse taevas kokku pandud paar meheks ja naiseks ka maa peal. 11.01.2019 kell 1.11 päeval sõlmiti Rakvere linnavalitsuses aasta esimene abielu – Merily Tammeoru ja Jaanus Sarapiku vahel.

Naise ja mehe, Merily ja Jaanuse pilgud kohtuvad. Paaripanija palge ees seisvate armastajate silmis peegeldub soojus, õnn, tiba pelglikkust. Ilmselgelt tugev kiindumus.

Kaks aastat tagasi internetis kohtunud on nagu äsja armunud. Kuigi nende esimesele kohtingule hilines meespool lausa 45 minutit, jõudis naine ta ära oodata. “Silmast silma kohtumine muutis meie mõlema elu,” lausub Merily Tammeorg-Sarapik. Kirg lahvatas. Naine ütleb kaunilt, et esimesest hetkest oli koju jõudmise tunne. “Hea ja lihtne olemine, teineteisemõistmine. Ühised huvid ja põhiväärtushinnangud,” räägib pruut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles