Tapa ootab kaasava eelarve jaoks ideid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa valla vapp.
Tapa valla vapp. Foto: Internet

Tapa valla 2019. aasta kaasava eelarve mahuks on kavandatud 20 000 eurot. Eesmärgiks on kutsuda Tapa valla elanikke kaasa mõtlema ja välja pakkuma ideid, mida oleks vaja Tapa vallas teha. Ettepanekuid 2019. aasta kaasava eelarve kasutamiseks saab esitada 11. märtsini.

Neid saab esitada igaüks, olenemata sellest, kas ta on Tapa valla kodanik või mitte. Väljapakutud idee tulemusena realiseeritav objekt peab valla eelarve mõistes liigituma investeerimistegevuseks. Objekt peab olema vallaga seotud, pakkuma avalikku hüvet, olema avalikus kasutuses ning sellest ei tohi tekkida ebamõistlikke kulusid valla järgnevate aastate eelarvetele. Ettepanek peab olema teoks tehtav eelarveaasta jooksul.

Ideid analüüsib ja hindab vallavalitsuse moodustatav komisjon. Nõuetele vastavad ja hääletusele minevad ideed avaldatakse valla kodulehel ja Facebooki lehel ning Tapa Valla Sõnumetes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles