M(n)ovember kindlustab sõpruse

Copy
Madis Ojaliiv võtab kevaditi osa jalgrattalaagritest Hispaanias, kuhu pagetakse kodumaa külma eest ja kus ta kogub aasta esimesed põhja laduvad kilomeetrid.
Madis Ojaliiv võtab kevaditi osa jalgrattalaagritest Hispaanias, kuhu pagetakse kodumaa külma eest ja kus ta kogub aasta esimesed põhja laduvad kilomeetrid. Foto: Erakogu

Movember ehk november. Meeste tervise kuu. Neli aastat tagasi otsustas tippjuht Rain Vääna kutsuda ellu kampaania. Talle tegi muret teadmine, et arsti juures käimine on keskmisele eesti mehele tabu. Ta otsustas seda hoiakut muuta, luues pikema sõpruse päeva.

Oma elu Võsu ja pealinna vahel jagav ning Rain Vääna sõpruskonda kuuluv restoraniärimees Madis Ojaliiv (42) on üks neist, kes hakkas oma tervisele halvenenud enesetunde tagajärjel suuremat tähelepanu pöörama juba mõni aasta enne kampaaniat.

Diagnoosiks oli ülekaalust ja öisest eluviisist tingitud liiga kõrge vererõhk. Kunagises Tallinna ööklubis Bonnie & Clyde, hiljem Venus Clubis plaadikeerutajaametit pidanud Madis Ojaliiv nimetab end keskmisest hilisemaks ärkajaks. Ja pole ka imestada. Päeval koos abikaasa Tiinaga Kalevi Jahtklubi restorani juhtiv mees endale puhkust ei andnud. Lisaks on Ojaliivid nüüdseks 13-aastaste kolmikutest tüdrukute vanemad. Küll aga harrastab pereisa jalgrattasporti, laagerdades sportlasele kohaselt ka välismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles