Politsei otsib endiselt kadunud meest

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
Politsei otsib Kadrinas kodunt lahkunud Eldurit.
Politsei otsib Kadrinas kodunt lahkunud Eldurit. Foto: Politsei

Politsei otsib endiselt 4. detsembri õhtul Kadrinas oma kodunt lahkunud 83-aastast Eldurit.

Politseil pole tänaseni õnnestunud tuvastada Elduri asukohta. Elanikel Kadrinas ja seal ümbruses palutakse üle vaadata oma majapidamised ja lukustamata hooned. 

Eldur on umbes 165 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ja hallide juustega. Mehel võib seljas olla hall kampsun ning jalas mustad dressipüksid.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Rist rääkis, et Eldur lahkus Kadrinas oma kodust 4. detsembril ja järgmisel päeval laekus politseile mitu vihjet selle kohta, kus Eldurit oli nähtud.

"Oleme neid kontrollinud, aga paraku ei ole need meid meheni viinud. Pärast Elduri kadumist on politsei teostanud suure hulga jõududega korduvaid otsinguid nii Kadrinas kui ka maastikul Kadrina ümbruses, abiks on olnud erinevad ametkonnad. Kaasatud on olnud ka droon ja helikopter. Viimased suuremahulised maastikuotsingud viidi läbi 18. detsembril, kus lisaks politseile ja politseikoertele oli kaasatud 100 kaitseväelast, keskkonnainspektsioon ATV-ga ja päästeamet drooniga. Kontrollisime raudtee ja jõeäärseid alasid, metsi ning Kadrina vana siirupi-ja tärklisevabriku hoonete tagust ala. Kahjuks ka sel korral otsingud tulemust ei andnud," kõneles Rist.

Et tänaseni ei ole õnnestunud politseil Elduri asukohta tuvastada, palutakse abi inimestelt, kes elavad Kadrinas või Kadrina ümbruses, et nad vaataksid üle oma majapidamised: tagahoovid, kuurid, kasvuhooned ning muud hooned, mis on lukustamata.

Samuti palutakse ühendust võtta neil, kes võisid Elduri sarnase mehe autole võtta või nägid Eldurit sõidukisse istumas. Kõik, kes on Eldurit näinud või teavad infot tema asukoha kohta, palub politsei sellest teada anda häirekeskuse lühinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles