Heade soovidega uude aastasse

Triin Varek
, Rakvere linnapea
Copy
Rakvere linnapea Triin Varek.
Rakvere linnapea Triin Varek. Foto: Ain Liiva

Mida toob aasta 2020 ja mida meile antakse? Aga kui küsida hoopis, mida või keda Rakvere vajab, mida on minul anda, mitte et mida ma võiksin saada ... Kuidas saan mina panustada, et meie ühine linn oleks veelgi parem elukoht, töökoht, lapsepõlvemaa ja turismimagnet? Kas igaüks on seda endalt küsinud?

Rakvere vajab igas eas elanikke ja julgeid ettevõtjaid, kes töökohti loovad. Vajab kinnisvaraarendajaid, kes ehitavad uusi elumaju uutele linnakodanikele. Vajab mitmesuguste ametite oskajaid, et häid teenuseid pakkuda. Vajab noori, kes saavad siit tiivad, et aastate möödudes innustunult tagasi kodukohta lennata. Vajab tegusaid ja tarku linnajuhte tulevikuotsuste tarvis. Häid naabreid ja sõpru, suurepäraseid koostööpartnereid. Uusi ägedaid sündmusi ja säravaid ideid, millega maailmakaardile rada joonistada. Rakvere vajab meid kõiki! Meie ühtsust. Ja koostööd.

Rakverele on viimased paar aastat olnud silmapaistvalt edukad, sest linnaruumis parema elukeskkonna nimel valminud objektid ongi käega katsutavad ja silmale nähtavad. Mõned näited: pikalt oodatud kergliiklusteed Vaala ja Põhjakeskuse suunal, uued kõnniteed, esmatasandi tervisekeskus ja uuendatud ajalooline Pikk tänav, mille avamispidu tuleb kevadel. Uued aknad sai Lääne-Virumaa keskraamatukogu ja kõigis linna koolides uuendati ühishanke kaudu arvutiparki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles