Uus! Narva tänaval saab tankida Kreeka toitu

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Manolis Mastorakis demonstreerib liha valmistamist uues toidukohas, mis asub kesklinnakärast mugavalt eemal Narva tänaval.
Manolis Mastorakis demonstreerib liha valmistamist uues toidukohas, mis asub kesklinnakärast mugavalt eemal Narva tänaval. Foto: Marianne Loorents

Rakvere sai hiljuti rikkamaks veel ühe rahvusroogi pakkuva söögikoha võrra. Olgugi et tegu on kiirtoidurestoraniga, vahendab Hyllos kreekapäraseid maitseid. Kesklinnast eemal, Narva tänaval Jetoili automaattankla juures, on juba kuu aega tegutsetud.

Igas Kreeka toite pakkuvas söögikohas peaks olema üks ülevoolava temperamendi ja külalislahkusega silma paistev tõeline kreeklane. Hylloses on selleks Manolis Mastorakis Ateenast, kelle tõi Eestisse siit leitud armastus. Esialgu Tallinnas resideerunud mees otsustas äri pidamises Rakvere kasuks, kuna siin Kreeka köök veel puudus.

Ühine tuttav viis ta kokku Rauno Aruloga, mitmekülgse mehega Kuusalust, kellel koroonakriisi tõttu oli palju vaba aega. Vabakutselise ürituste korraldaja, õhtujuhi ja pulmaisana praegu leiba lauale ei too, kuid pikaajaline kogemus on mehel ka toitlustuses. Nii otsustati lüüa käed ja asutada oma koht Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles