Viru malev andis vähihaigete laste vanematele üle kogutud annetuse

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kirde maakaitseringkonna ja Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu ning Rakvere malevkonna pealik Janek Levin andsid üle annetuse vähihaigete laste vanemate esindajale.
Kirde maakaitseringkonna ja Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu ning Rakvere malevkonna pealik Janek Levin andsid üle annetuse vähihaigete laste vanemate esindajale. Foto: Viru malev

Kirde maakaitseringkonna ja Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu ning Rakvere malevkonna pealik Janek Levin andsid neljapäeval MTÜ-le Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit üle kogutud annetuse. 

Rakveres Chill(i) perepäeva raames avas Viru malev oma peakontori juures Militaarkohviku ning kogus annetusi Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule.

Neljapäeval võttis märkimisväärse annetuse vastu liidu esindaja maakonnas Kätlin Nurmla. Ta tänas pealtnäha karuseid mundris mehi nende hella südame ja hoolivuse eest. "Selle raske haiguse ees on vanemad tihti üksi, kuid tänu headele inimestele ning organisatsioonidele on jõudu rohkem vastu pidada ja võidelda oma laste elu ja tervise eest," lausus Kätlin Nurmla liigutatult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles