1989 Traktorid jäid rongide ette

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Väga raske raudteeõnnetus juhtus meie maakonnas viimati 2006. aasta oktoobris, kui Tamsalu lähistel sõitis reisirongile ette paneeliveok. Reisirong paiskus rööbastelt maha.
Väga raske raudteeõnnetus juhtus meie maakonnas viimati 2006. aasta oktoobris, kui Tamsalu lähistel sõitis reisirongile ette paneeliveok. Reisirong paiskus rööbastelt maha. Foto: Tairo Lutter

Võrreldes 1988. aastaga on liiklusõnnetuste arv suurenenud, kirjutas Viru Sõna ja lisas rasvases kirjas: augustis-septembris toimus kaks kokkupõrget raudteeülesõidukohtadel.

Rongidele ette sõitnud autod-traktorid polnud mingi haruldus ka nõukogude ajal ja tegelikult juhtus selliseid õnnetusi rohkemgi kui tänapäeval. Siin ja praegu lihtsalt räägitakse neist asjadest avalikult ning operatiivselt, mis netikommentaatorite “abiga” tekitab tunde, et elu ja liiklus on täitsa hukas.

Kuu aja jooksul jäi 1989. aastal Rakvere rajoonis rongi ette kaks traktorit, mõlemad Kiltsi kandis. 18. augustil sõitsid Tamsalu ja Kiltsi vahel asunud ülesõidul kokku eraisikule kuulunud traktor ja diiselrong. Traktorit juhtinud talunik viidi raskete kehavigastustega haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles