Nädala kaja: sünnipäevast, kuusepuust ja kanadest

Merly Raudla
Copy
Merly Raudla.
Merly Raudla. Foto: Ain Liiva

Millest kirjutada nädala kokkuvõte, kui käes on juba kontorinädala viimane tööpäev ning eelmisel ööl jäi unetunde napiks ja mõte kipub ekslema? Kas jahuda ilmast? Lumi tuli ju maha ning see oleks täiesti paslik teema. Taas on rehvivahetuses meestel käed tööd täis ning suvepasteldes sõidukid ei saa ristmikult minema. Juba nägin ära ka rõõmsa talvepeetri, kes oma tagasillaveoga õhtuses Rakveres libedal tänaval uhkeid poognaid võttis. Kes ei tea, siis autohuvilised nimetavad talvepeetriks sellist autot, millega talvisel ajal sõidetakse, samal ajal kui suvine pill on garaažis lae alla tõmmatud.

Või leida mõni konkreetne päevakajaline sündmus ning selle kohta arvamust avaldada? Raketi kukkumine Poola lõi korraks silmad suureks ka neil, kel sõjauudistest juba täiesti kurgumulguni.

Või käia hoopis kõik nädala jooksul ilmunud lehed läbi ja märkida ära kõik enim tähelepanu köitnud lood? Näiteks jõulukuuse saabumine Rakkest Rakvere Keskväljakule, Selja järve äärest metsa alt leitud kanakari, võibolla varsti kuivaks jääv Porkuni järv, Rakvere juuksurite edu Riia ilumessil, Tapa kunstiõpilaste edu Jaapanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles