Tamsalu gümnaasium pidas teatripäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: mailiis meitsar

Neljapäeval peeti Tamsalu gümnaasiumis 7. teatripäeva, seekord nukulavastuse teemal.
Kooli 20 klassikomplektist võttis teatripäevast osa 19, kellel kõigil olid omavalmistatud nukud ja dekoratsioonid. Lisaks tuli teha etenduse reklaamimiseks plakat ja kava.

Emotsioone jagus mitmesuguseid, nagu ka lavastusi. Teemaga seoses domineerisid teatripäeval muinasjuttude ümberjutustused ning erinevad lähenemised juba ammu tuttavatele lugudele, kuid ei puudunud ka tegusate õpilaste omaloomingulised näidendid.

Palju üllatusi valmistasid isetehtud nukud, mille õmblemist alustati juba kolm kuud varem käsitöötundides. Nukkudega olid noored kõvasti vaeva näinud ning nende meisterdamiseks kasutanud kõikvõimalikke vahendeid ja materjale.

Näidendeid hindas auväärt žürii, kes jagas välja huvitavaid eripreemiaid, nagu näiteks “Kõige karulikum karu”, “Tegijaid kõnetanud lavastus”, “Osavaim improvisatsioon”.

Teatripäev tõestas taas, et Tamsalu gümnaasiumi koolipere on kokkuhoidev, loominguline ja lõbus.
Tunnete ning elamuste virvarr, mis selleaastasest toredast kevadpäevast meie südametesse jääb, paneb meid ka järgmisel aastal pingutama parima tulemuse nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles