Eelregistreerimine Eesti Ööjooksule on lõppenud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks Rakvere linna tänavatel.
Ööjooks Rakvere linna tänavatel. Foto: Tarmo Loose

2. juunil lõppes võistlejate eelregistreerimine Eesti Ööjooks 2 erinevatele distantsidele, stardiprotokollis kajastub 5741 tervisespordi harrastajat.
 


Võistluse päeval saab endiselt võistlusele registreerida, kuid kuna rinnanumbrite arv on piiratud. Võistluspäeval registreerimiseks on kohti järgnevalt: 5 km distantsile 217, 10 km rajale 62 ja 21,1 km pikkusele poolmaratonile on vabu kohti 92.

Mõmmi lastejooksudele registreerumine võistluskeskuses toimub võistluspäeval kuni kella 18ni, täiskasvanute distantsidele kuni 20ni

Ööjooksu stardimaterjale väljastatakse 8. juunil võistluskeskusest Rakvere Keskväljaku ääres asuvast SEB Pangamajast alates kell 13. Võistluskeskuse sissepääs on tähistatud Ööjooksu lippudega. Korraldajad soovitavad stardimaterjalid võistluspäeval välja võtta lõunasel ja varaõhtusel ajal enne kella 17, et vältida järjekorras seismist. Võistluskeskuses on tagatud ka tasuta pakihoid ja riietumisvõimalus.

Rakvere linnapäevade raames mitme tuhande rakverelase südameid võitnud Eesti Ööjooks 2 toimub 8. juunil. Kell 16 alustab Rakvere Keskväljakul Astera rocklava, kus selguvad Virumaa parimad noortebändid. Peaesinejana astub üritusel üles ka Speed Free.

Seoses Eesti Ööjooksu toimumisega tuleb Rakveres liiklejail arvestada ajutiste liikluspiirangutega.

Rakvere linna liiklus on olulisel määral häiritud 8. juunil kell 21.10-23.30 ning Keskväljaku alas kell 17.00-23.30. Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel on abipolitseinikest, kaitseväelastest ja kaitseliitlastest reguleerijad.

Eesti Ööjooksu korraldustoimkond palub mõistvat suhtumist liikluspiirangute eest ja aja kokkuhoiu huvides soovitab võimalusel vältida nimetatud õhtul linnaruumis mootorsõidukiga liikumist.


Jooksust osavõtjatel ja linna külalistel soovitatavad korraldajad auto parkida Jaama puiesteele ning teha mõnus jalutuskäik kesklinna.

Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud tänavatel taastatakse peale südaööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles