Eesti kahevõistluse tipud hüppavad teisipäeval Kõrgemäel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahevõistleja.
Kahevõistleja. Foto: Erakogu

Teisipäeval, 17. märtsil Rakvere lähedal Tõrmas Kõrgemäe suusahüppemäel üle pika aja peetaval võistlusel - nelja hüppemäe turnee teisel etapil individuaalsetes suusahüpetes - teevad Eesti Suusaliidu teatel kaasa Eesti koondislased eesotsas hiljuti Liberecis suusa-MMil mehetegusid teinud Karl-August Tiirmaa ja Tamsalust pärit Kaarel Nurmsaluga.

Võistlusklasse on ühtekokku viis, võistluspäev Kõrgemäel algab kell 11.50 avamisega, kus avasõnad ütlevad suusahüpete olümpiamees Uno Kajak ja Lääne-Viru maavanem Urmas Tamm. Seejärel teevad kell 12 hüpetega algust koondislased ning algavad võistlused K18 mäel. Kell 13.30 hüpatakse K30 hüppemäel.

Võistlusega tähistatakse 80 aasta möödumist suusahüppevõistluste algusest Eestis. Korraldamisele on õla alla pannud Lääne-Virumaa asutused Jeld-Wen Eesti AS, AS Viru Õlu, AS Hagar, Nantecom OÜ ja Aqva Hotels ja Spa, Rakvere spordikeskus, Palermo spordiklubi ja teised.

Nelja hüppemäe turnee algab eeloleval pühapäeval Tallinnas, seejärel võisteldakse teisipäeval Tõrmas, kolmapäeval Elvas ja neljapäeval Võrus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles