Spordikool ootab oma perre uusi õppureid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Kurik juhendamas poisse trennis.
Hendrik Kurik juhendamas poisse trennis. Foto: Arvet Mägi

Nii nagu üldhariduskoolides, läks ka Rakvere spordikoolis elu vilkalt käima septembrikuus: 18 treeneri käe all harjutab linna spordibaasides kaheksal spordialal üle viiesaja lapse.

Igal kevadel jätab Rakvere spordikool hüvasti kuni 40 kooli­lõpetajaga, kes saanud siit ellu kaasa väärt sporditeadmisi
ja -kogemusi. Sügiseti on uksed lahkelt avatud juba uutele ­tulijatele, eelkõige oodatakse ­algajate treeningugruppidesse kooliteed alustanud lapsi, kel soov mõne spordialaga tegeleda.

Rakvere spordikooli õp­pealajuhataja Helgi Raudsepa sõnutsi avab 67. tegevusaastat alustanud spordikool alg­ettevalmistusrühmad tänavu neljal spordialal: võrkpallis, lauatennises, maadluses ja korvpallis.

Korvpallitreener Raivo Tribuntsov tegi läinud pühapäeval ühe osa pisikeste kossupoistega juba tutvust, aga ta ootab teisigi 2003.-2004. aastal sündinud korvpallihuvilisi poisse treeningutele, mis toimuvad Rakvere spordihallis teisipäeviti ja neljapäevati kell 17.

Lauatennisetreener Kristo Kauküla kutsub pinksimängust huvitatud esimese kuni neljanda klassi poisse ja tüdrukuid samuti Rakvere spordihalli alaga tutvust looma, treeningud toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti algusega kell 14.30.

Maadlustreener Endel Treiman võtab uude avatavasse treeningugruppi maadlema nii algklassides õppivaid poisse kui ka tüdrukuid. Treeningud on Kalevi hallis (Võimla 1) esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 15.

Võrkpallitreener Hendrik Kurik ootab oma treeningutele võrkpallimängust huvitatud esimese kuni neljanda klassi poisse, trennid toimuvad Rakvere spordihallis esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti algusega kell 14.

“Ootan nii nagu teisedki meie spordikooli treenerid ­enda juurde lapsi, kes tahavad liikuda, on valmis midagi uut õppima ning, mis kõige tähtsam, kellel silmad säravad,” märkis Rakvere spordikoolis viiendat tööaastat alustav võrkpallurist noortetreener Hendrik Kurik.

Rakvere spordikoolis saavad poisid ja tüdrukud lisaks nimetatud aladele harrastada veel kergejõustikku, judomaadlust, ujumist ja tennist. Treeningugruppe on kaheksal alal kokku 37.

“Ujumises on treeningugrupid juba komplekteeritud, tennises on vastuvõtt ala eripära tõttu piiratud ning praegu on grupid täis,” selgitas Helgi Raudsepp hetkeseisu. “Aga täiendust ootavad nii kergejõustiku, pallimängude, lauatennise kui ka maadluse juba tegutsevatesse treeningurühmadesse kõik meie treenerid. Nii et kõik soovijad on teretulnud.”

Täpsemat infot spordikoolis õppimise võimaluste kohta saavad lapsevanemad Rakvere spordikeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles