Maavanem esitab regionaalarengu auhinnale digikino, mõisa ja sadama

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula vallavalitsusel on praegu käsil kaks kohtuasja, mis mõlemad seotud Võsu sadamaga.
Vihula vallavalitsusel on praegu käsil kaks kohtuasja, mis mõlemad seotud Võsu sadamaga. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavanem Marko Torm esitab rahandusministeeriumile parimate regionaalarengut toetavate algatuste konkursile „Regionaalmaasikas“ Tapa kultuurikojas uksed avanud maakonna esimese 3D digikino, Vihula mõisakompleksi ja Võsu sadama.

Tormi hinnangul on nende kolme silmapaistva kandidaadi tegevus arendanud maakonna majandust ja kultuurielu ning on eeskujuks ka teistele maakondadele. “Lääne-Virumaal on palju, mille üle uhked olla,” sõnas maavanem. “Sedakorda langes valik 2015. aastal silmapaistnud arenduste osas just nende kolme pärli kasuks. Juba praegu on näha, et aasta 2016 tuleb maakonna jaoks aga veelgi edukam ja säravam – uusi arendusi ja ettevõtmisi on kohalike inimeste poolt tulemas jõudsalt juurde.“

Maavanem tänas kõiki, kes panustavad ja arendavad teenuseid, loovad taristut, korraldavad sündmusi ja laiendavad või kaasajastavad tootmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles