Maavanem kahtleb piirkondliku turismisihtasutuse vajalikkuses

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavanem Marko Torm.
Lääne-Viru maavanem Marko Torm. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Kuigi Põhja-Eesti turismikonverents toimub sel aastal meie maakonnas Kadrinas, ei ole maavanem Marko Torm sugugi kindel, kas konverentsi korraldavat sihtasutust Põhja-Eesti Turism praegusel kujul üldse vaja on.

“Ma väga ei näe sihtasutusest maakonnale sündivat kasu,” lausus maavanem, kes on ise ka SA Põhja-Eesti Turism nõukogu liige. “Aga samas – ega selle 4000 euro eest, mis omavalitsusliit ja maavalitsus kahe peale aastas sihtasutuse tegevusse panustavad, ei saa ka ise eriti midagi ära tehtud,” lisas ta.

Veebruari alguses vahetus Põhja-Eesti Turismi juhataja. Sihtasutuse senine juht Janek Šafranovski lahkus ametist uute väljakutsete tõttu, tema asemel juhib Lääne- ja Ida-Virumaa, Harjumaa, Järvamaa ja Raplamaa turismiedendust Karmen Paju, kes on viimased paarkümmend aastat tegelenud Saaremaa ja Kuressaare turismimajandusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles