Sellel kevadel Bonzo aina taaskohtub

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa muusikud pakkusid laupäeval lahedaid ja eredaid elamusi heade söökide vahele Viljandis Sakala keskuses.
Lääne-Virumaa muusikud pakkusid laupäeval lahedaid ja eredaid elamusi heade söökide vahele Viljandis Sakala keskuses. Foto: Sakala Keskus

Bonzo ehk Andrus Albrecht on tunnustatud kaaslane peale Kõrsikute liikmete teistelegi muusikutele, kellega koos kuulajatele võimsaid ja erilisi hetki pakkuda. Laupäeval aitas ta nautida Viljandi Sakala keskusesse kokkutulnutel maitseelamusi, esitades üheskoos RAMMMiga uhke õhtusöögi juurde hinnatud ja vähem tuntud laule “Taaskohtumise” nime all.

Mitmehäälset meestelaulu viljelevasse RAMMMi kuuluva näitleja Margus Grosnõi sõnul esitasid nad peamiselt eestikeelseid laule, sekka ka ingliskeelseid. “Vaatasime Bonzoga, et võiksime koos esinemist jätkata, teha kontserdisarja, kuid kahjuks on suveplaanid tehtud, nii et see jääb ilmselt järgmisesse aastasse,” viskas Grosnõi õhku laheda idee.

RAMMMi mehe sõnul on nad ka varem koos musitseerinud. “Ühel Maarja küla kontserdil esinesime koos Ülle Lichtfeldti pundis. Kuid piletiga üritusel, kus 35 euro eest on kolmekäiguline õhtusöök, pole me varem olnud,” rääkis Grosnõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles