Kevadrõõmus klassikatähesadu

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaaia päikesepaistes valmistuvad Rakvere-kontserdiks Karl Johan Kullerkupp (vasakul), Kristiina Rokashevich ja Mikk Langeproon.
Muusikaaia päikesepaistes valmistuvad Rakvere-kontserdiks Karl Johan Kullerkupp (vasakul), Kristiina Rokashevich ja Mikk Langeproon. Foto: Meelis Meilbaum

Sarjas “Klassikaraadio tuleb külla” musitseerisid Rakveres ja Haljalas telesaatest “Klassikatähed” tuntud noored interpreedid.

Pianist Kristiina Rokashevich, akordionist Mikk Langeproon ja löökpillimängija Karl Johan Kullerkupp olid valinud kontserdiks palad, millel kevade ja läheneva suve hõngu.

Mikk Langeproon arvas suvevaheaja ja puhkuseootuse aega eriti hästi sobivat Vivaldi sooloviiulile ja orkestrile kirjutatud “Suve” oma paraja tormilisusega. “Loodan väga, et teie suvi ei tule nii tormine nagu see lugu,” sõnas akordionist. Ta meelitas akordionist välja tuult ja tormi. Kevadistele muutlikele ilmadele kohast naeru ja tõsiduse segu lisas ta Londonovi ­“Scherzo-Toccataga”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles