Aiko Hallimäe: “Inimene on võimeline rohkemaks, kui ta arvab”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal saadab 1. jalaväebrigaad reservi 1200 meest ja naist. Üks neist 
on Tapal pioneeripataljonis teeninud haljalane Aiko Hallimäe. Nooremseersant Hallimäe sõnul on ta ajateenistuses igas mõttes tugevamaks saanud.
Sel nädalal saadab 1. jalaväebrigaad reservi 1200 meest ja naist. Üks neist on Tapal pioneeripataljonis teeninud haljalane Aiko Hallimäe. Nooremseersant Hallimäe sõnul on ta ajateenistuses igas mõttes tugevamaks saanud. Foto: Marina Loštšina

Sel nädalal saadab 1. jalaväebrigaad reservi 1200 meest ja naist. Üks neist on Tapal pioneeripataljonis teeninud haljalane Aiko Hallimäe. Nooremseersant Hallimäe sõnul on ta ajateenistuses igas mõttes tugevamaks saanud.

Ajateenistust lõpetate jaoülemana, teie alluvuses teenis üheksa meest. Kas oli raske ennast kehtestada?

Mul olid rühmas nii mõistlikud mehed, et kui oli vaja midagi teha, tegime selle meeskonnana ära. Virisemist ja vastuvaidlemist ei olnud. Samas arvan, et kaitseväes on ülem lihtsam olla kui tsiviilelus – auaste mängib rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles