Amblalastel ei lasta Järvamaalt lahkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle 450 Ambla valla elaniku soovivad Tapa vallaga liituda. Järva maavanem Alo Aasma sõnul on Amblal aga kindel koht "meie eelarves, hinges ja südames".
Üle 450 Ambla valla elaniku soovivad Tapa vallaga liituda. Järva maavanem Alo Aasma sõnul on Amblal aga kindel koht "meie eelarves, hinges ja südames". Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kuigi ligi veerand Ambla valla elanikest kirjutas alla pöördumisele, et soovivad liituda Tapa vallaga, ei peeta sealse kandi lahkumist Järvamaalt võimalikuks.

Ambla valla elanik Helju Soosalu (71) tunnistas, et andis hiljaaegu poe juures allkirja, et tema soov oleks liita koduvald Tapa vallaga. “Kui ma 1966. aastal siia elama asusin, siis oligi tegemist Tapa vallaga, nii et selles poleks midagi uut,” meenutas ta.

Soosalu ütles, et Paidega pole tal kunagi eriti pistmist olnud. “Näe, praegugi tulin just Tapa bussi pealt. Käisin nii kui nipsti linnas ära ja nüüd on terve päev veel kodus asjatamiseks ees,” selgitas ta. “Pidanuks ma Paidesse sõitma, oleks terve päev raisku läinud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles