Vihulas käärib: kolm umbusaldust korraga

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aide Veinjärve (hallis pintsakus) suhtes esitati kaks, tema paremal käel istuva Hanno Nõmme suhtes üks umbusaldusavaldus.
Aide Veinjärve (hallis pintsakus) suhtes esitati kaks, tema paremal käel istuva Hanno Nõmme suhtes üks umbusaldusavaldus. Foto: Arvet Mägi

Vihula vallavolikogu liige Mati Piirsalu esitas eilse vallavolikogu istungi alguses volikogu esimehele Aide Veinjärvele kolm umbusalduse algatamise avaldust, millele on alla kirjutanud seitse vallavolikogu liiget. 

Allakirjutanuteks on volikogu kuus opositsionääri: Urmas Einberg (Eesti Keskerakond), Anneli Alemaa ja Jaan Kruus (Isamaa ja Res Publica Liit), Robert Aasa, Gerly Herm ja Mati Piirsalu (Eesti Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ning koalitsiooni kuuluva valimisliidu Vaba Vallakodanik liige Aarne Vaik.

Esimese avaldusega soovitakse umbusalduse avaldamise algatamist volikogu esimehele Aide Veinjärvele seoses valeandmete esitamisega vallavolikogule. Piirsalu sõnul on valeandmete esitamine seotud haldusreformi ajutise komisjoni moodustamise eelnõuga, mis jõudis volikogu liikmeteni teises sõnastuses, kui see kirja pandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles