Tennisetäht Maret Ani lõi serviässaga uue ja uhke spordihalli avatuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine tennisetäht Maret Ani (reketiga) on veendunud, et uus reketlonihall toob tennise juurde veelgi rohkem huvilisi.
Endine tennisetäht Maret Ani (reketiga) on veendunud, et uus reketlonihall toob tennise juurde veelgi rohkem huvilisi. Foto: Marianne Loorents

Kuus aastat sepitsetud plaan Rakvere Kastani tänava sporditeljel veel üks kehakultuuriga tegeleda võimaldav rajatis avada sai teoks jaanide eel, mil uus reketlonihall ülevoolavate tänusõnade ja mõne aasta eest maailma esisajas olnud tennisisti Maret Ani serviga uksed lahti tegi.

Rakveres omanimelist tennisekooli vedav Maret Ani ütles, et väljak on meeldiva kattega – pall põrkab hästi ning kõik on uus ja huvitav.

Praegu on tema tennisekoolis suvepuhkus, aga sügiseni saab harjutada ja mängida välisväljakutel. Sügisel siirdub Maret Ani oma trennilastega juba uude halli. “Praegu on meil 70 last, aga sügisest avame veel uusi rühmi, samuti saab korraldada ka täiskasvanute kursusi,” ütles üks endisi maailma tipptennisiste, kelle sõnul toovad uued võimalused siinkandis kindlasti tennise juurde veel rohkem huvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles