Spordilemb leiutas uue ala – triatlon 66

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva veekeskuse juht Roman Kusma on otsustanud korraldada võistluse “Triatlon 66”. Sellel aastal jooksis ta Riias oma esimese maratoni.
Aqva veekeskuse juht Roman Kusma on otsustanud korraldada võistluse “Triatlon 66”. Sellel aastal jooksis ta Riias oma esimese maratoni. Foto: sportfoto.com

Aqva veekeskuse juht Roman Kusma on otsustanud korraldada võistluse “Triatlon 66”, mille kavasse kuulub 1 km ujumist, 54 km rattasõitu ja 11 km jooksmist. “Põhjus on proosaline – nimelt olen sündinud eelmise sajandi 66. aastal ja tekkis mõte seda kuidagi eriliselt tähistada,” kõneles Kusma.

Hiljuti elus esimest korda maratoni jooksnud Roman Kusma pole kunagi varem ühtegi triatloni läbinud, aga juba 10. juulil võib see teoks saada. Kuna üksi seda teha on ehk natuke igav ja ka võistlusmoment puudub, otsib ta kedagi, kes tahaks temaga liituda. “Siinjuures on ainult üks aga – nimelt saavad sellel triatlonil osaleda vaid need vaprad, kes on sündinud just 1966. aastal, ja lisaks veel üks inimene, kes on 66aastane,” rääkis Roman Kusma.

Nii ootabki ta kõiki endaga samal aastal sündinuid triatlonil kaasa lööma, neid aga, kes pole sel aastal sündinud, sõna levitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles