Rullitajad naasid Jūrmalast heade tulemustega

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulluisutiim Rakvere Bont pälvis klubide arvestuses teise koha (pildil vasakul). Rakverlastest lõpetasid individuaalselt poodiumil Veronica Ivanov ja Alar Ivanov. Klubi kiireimaks osutus MT1 vanuseklassis viiendana lõpetanud Markus Sarap.
Rulluisutiim Rakvere Bont pälvis klubide arvestuses teise koha (pildil vasakul). Rakverlastest lõpetasid individuaalselt poodiumil Veronica Ivanov ja Alar Ivanov. Klubi kiireimaks osutus MT1 vanuseklassis viiendana lõpetanud Markus Sarap. Foto: Erakogu

Laupäeval Lätis Jūrmalas juba traditsiooniks saanud igasuvisel Jūrmala rulluisuvõistlusel pakkusid Rakvere rulluisuklubi Bont sõitjad lõunanaabritele tugevat konkurentsi.

Rakverest oli Jūrmalas kohal seitse võistlejat, kes kõik osalesid üheksakilomeetrisel distantsil.

Rakvere Bonti rullitajatest lõpetas poodiumil Veronica Ivanov, kes saavutas ajaga 18.20 FT2 vanuseklassis esikoha, naiste üldarvetuses oli ta kolmas. Alar Ivanov pälvis ajaga 18.21 MT4 vanuseklassis kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles