Rakvere tüdruk võitis Rimi jalgpalli­stipendiumi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi Eesti esindaja Katrin Batsi (vasakult), stipendiumivõitja Marta Laandu ja EJL peasekretär Anne Rei.
Rimi Eesti esindaja Katrin Batsi (vasakult), stipendiumivõitja Marta Laandu ja EJL peasekretär Anne Rei. Foto: Kertu Tutk

Tänavu suvel juunis ja augustis Eesti eri paigus korraldatud Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja Rimi suvelaagrites osalenute vahel loositi kummagi laagrinädala lõpus välja kolm Rimi stipendiumi.

Loosiõnn naeratas teiste hulgas Rakvere tüdrukule Marta Laandule, kes võttis osa augustis Kadrinas korraldatud laagrist ja treenib kodulinna jalgpalliklubi Tarvas tüdrukute grupis. Rimi katab tema treeningukulud järgneva aasta jooksul 300 euro väärtuses.

“Meil on väga hea meel, et meie partner Rimi Eesti on lisaks suvelaagrite toetamisele välja pannud stipendiumi lastele, kes veel regulaarselt jalgpalli ei mängi,” lausus suvelaagrite projektijuht Martti Pukk. “Summa ei ole küll väga suur, aga usun, et see on kindlasti abiks valikute tegemisel. Ning kunagi ei või teada – äkki mõnest stipivõitjast saabki tulevikus tubli jalgpallur.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles