Teatrirahvas hüppas nööriga, kandis apelsine ja pildus kummikuid

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis jõuab lähitulevikus Rakvere teatri lavale, anti publikule teada otse kreisilinna Keskväljakul. Nagu lavakunstile kohane, ei tehtud asju puust ja punaseks, vaid võeti võistluse aluseks kaudsemad kujundid.
Mis jõuab lähitulevikus Rakvere teatri lavale, anti publikule teada otse kreisilinna Keskväljakul. Nagu lavakunstile kohane, ei tehtud asju puust ja punaseks, vaid võeti võistluse aluseks kaudsemad kujundid. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater viskas 77. hooaja alguse puhul pilgu tulevikku ja kummikud kaugusse, purustas mõõgaga lootuste asemel õhupalle, murdis pead meteoriidi üle ning vihistas hüppenööri.

Rakvere teatri uue hooaja üheksat uuslavastust esindavad tegelased asusid keset reedest päeva kreisilinna Keskväljakul mõõtu võtma seitsmel alal.

Jõudu, mõistust ja osavust prooviti aladel “mõõk”, “kummik”, “astumine”, “hüppenöör”, “FB”, “mälumäng” ja “apelsin”. Võistlusalade valik oli inspireeritud algaval hooajal lavale jõudvatest näitemängudest. Pingelist humoorikat võisturahmeldamist juhtis ja kommenteeris teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles