Kadrina vallavalitsus ei nõustunud Neeruti mõisa pakutud teevahetusega

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teelõik, millele jääb ka see sild, kinni panna, nagu Neeruti mõis taotles, pikeneb ligi poolesaja inimese igapäevane teekond.
Kui teelõik, millele jääb ka see sild, kinni panna, nagu Neeruti mõis taotles, pikeneb ligi poolesaja inimese igapäevane teekond. Foto: Marianne Loorents

Kadrina vallavalitsus lükkas tagasi Neeruti mõisa omaniku ettepaneku kahe teelõigu vahetuse kohta, sest see kahjustaks paljude inimeste huve.

Kadrina vallavalitsus ei saa nõustuda Ander Ildi pakkumisega sõlmida vahetustehing, millega Kadrina vald omandaks Ander Ildilt ja Hanna Ildilt neile kuuluva Raudla kinnistu lõunapiiril kulgeva teelõigu Võduvere–Jõetaguse teel ja Kadrina vald omakorda võõrandaks Ander Ildile ja Hanna Ildile Kadrina vallale kuuluva teelõigu Hulja–Neeruti teel, kirjutatakse vallavalitsuse vastuses.

Samuti viitab omavalitsus, et avalduses märgitu, nagu oleks Võduvere–Jõetaguse tee Ildide eraomandis, on eksitav. Teelõigu, mis läbib Raudla kinnistut, on Ildid omandanud eelmise aasta 17. novembril ja see kuulub Kadrina vallavolikogu 2012. aasta määrusega kohalike teede nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles