Tehing kinnitatud: Raktoomist saab Olerex

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme Raktoomi tankla ostuga saab Olerex enda käsutusse Lääne-Virumaal kuus tanklat.
Kolme Raktoomi tankla ostuga saab Olerex enda käsutusse Lääne-Virumaal kuus tanklat. Foto: Meelis Meilbaum

Aqua Marina andis plaanitavast ülevõtmisest konkurentsiametile teada 29. septembril. Nüüd on konkurentsiamet teinud otsuse, mille järgi võib Aqua Marina Raktoomi üle võtta.

“Eks ta ole nagu väikepoodidega – lõpp on ühesugune. On kaks varianti – kas jõuliselt laieneda või müüa. Kuna meie laieneda enam ei taha, siis tuleb müüa,” ütles Raktoomi omanik ja juhatuse liige Meelis Toom septembri lõpus. “Ma oleks võinud seda pidada veel kümme aastat, aga ei näinud erilist mõtet.”

Tanklad jätkavad tulevikus tegutsemist Olerexi kaubamärgi all ja ka töötajad säilitavad töö. “Nii palju on juttu olnud [Olerexi ühe omaniku Antti – toim.] Moppeliga, et põhimõtteliselt jäävad töökohad alles. Eks nad muidugi vaatavad üle ja testivad,” rääkis Toom toona. Olerexi turundusjuht Janne Laik ütles, et omanikfirma Aqua Marina soetatavad kolm Raktoomi tanklat viiakse 2017. aasta jooksul Olerexi kaubamärgi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles