Kiiduväärt tegu: Viru Õlu jagab 750 liitrit mahla abivajavatele peredele

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahlad alustavad teekonda abivajajateni. Viru Õlu ASi turundusassistent Kaire Umalas annab mahlad üle Sõbralt Sõbrale Rakvere poe juhatajale Janek Puuseppale ja Karmeli koguduse pastorile Gunnar Kotiesenile.
Mahlad alustavad teekonda abivajajateni. Viru Õlu ASi turundusassistent Kaire Umalas annab mahlad üle Sõbralt Sõbrale Rakvere poe juhatajale Janek Puuseppale ja Karmeli koguduse pastorile Gunnar Kotiesenile. Foto: Meelis Meilbaum

Kui mõni aeg tagasi tekkis Viru Õlle töötajal idee jagada mahla abivajavatele inimestele, võttis ta ühendust maavanem Marko Tormiga isiklikult. Maavanem palus hüva ja eeskuju andvat aktsiooni vedama Rakvere Karmeli koguduse.

ASi Viru Õlu turundusassistent Kaire Umalas ütles, et mõte jagada mahla tekkis eelkõige seetõttu, et jõulud on heategude aeg. “Mahla tervislikust aspektist lähtudes ja uue valitsuse suhkrumaksu kehtestamise valguses soovisime mahla jagada puudust kannatavatele peredele,” tõi Umalas esile.

Et vitamiinirikkad mahlad abivajavate peredeni jõuaks, otsustas turundusassistent pöörduda Lääne-Viru maavanema Marko Tormi poole. Maavanem tunnistas, et kui palve temani jõudis, tundis ta tänulikkust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles