Aqva trumpas uue jõulukaardiga möödunud aasta võlumuinasjutu üle

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva jõulukaart 2014
Aqva jõulukaart 2014 Foto: Aqva

Rakvere Aqva spaa üllatab juba kolmandat aastat järjest vahva ebatraditsioonilise jõulukaardiga. Sel aastal on teemaks “Palju põnevam jõululugu” ja Aqva töötajad kehastuvad kõigile ammu tuntud tegelasteks jõuluajal telekas jooksvates filmides.

“Lihtsalt päkapikud ja lumememmed ei tulnud kõne alla,” rääkis Aqva turundusjuht ja joogatreener Pamela Maran. “Ühel hetkel turgatas idee, et jõulud on paraku muutunud ka väga telekakeskseks ning miks mitte siduda uus kaart filmitegelastega. Mõtlesime seejärel, millised on need ära käiatud ja tüdimuseni näidatud pühadefilmid. Kohe tulid meelde “Üksinda kodus”, “Visa hing”, “Bad Santa”, “Elf”, 1. jaanuari hitt “Titanic”, “101 dalmaatsia koera”.”

Sealt tekkisid ideed. “Haldusjuht Kaja Licht on välimuselt sarnane Glenn Close’iga “101 dalmaatsia koerast”, peakokk Andres Lill meenutab Bruce Willist “Visast hingest”,” rääkis Maran. “Kuna mul joogaõpetajana lendas jalg kõige kõrgemale, nagu ka mister Beanil puhkusefilmi plakatil, siis mister Beani roll veeretati sujuvalt mulle. Sellest kõigest kokku tekkiski idee, et kui pühadeaegne filmimaraton ära tüütab, siis võiks Aqvasse lõõgastama tulla.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles