Rakveres tehakse veganiuudised

Liina Laks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marimai Kesküla sõnul on veganlus Eestiski tõusev trend.  Selle elustiilini viis ajakirja peatoimetaja ennekõike armastus loomade vastu ning töö loomade varjupaigas.
Marimai Kesküla sõnul on veganlus Eestiski tõusev trend. Selle elustiilini viis ajakirja peatoimetaja ennekõike armastus loomade vastu ning töö loomade varjupaigas. Foto: Meelis Meilbaum

Novembris nägi Eestis ilmavalgust uus trükiväljaanne, millesarnast teadaolevalt Maarjamaal veel levitatud pole – tegu on esimese veganiajakirjaga. Selle ettevõtmise taga on Rakvere vegan Marimai Kesküla.

Kui endise kooliõega juhuslikult Rakveres trehvasime, siis oli mu üllatus suur, kui selgus, et kunagisest lihasööjast oli saanud vegan ning et Marimai Kesküla suvisest uitmõttest oli neli kuud hiljem sündinud ajakiri.

Marimai Kesküla on ise peaaegu kuus aastat vegan olnud – see oli ka ajakirja tegemise tõukejõuks. Tema sõnul levib paraku veganluse kohta ka veganite endi seas palju ebateaduslikku infot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles