Kinosaaga tüüris meeleavalduseni

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avalikule meeleavaldusele rahvamasse kokku ei tulnud, ent siltide ja suure teetermosega olid kohal Andres Jaadla (vasakul), Allan Jaakus ja Urmas Tamm.
Avalikule meeleavaldusele rahvamasse kokku ei tulnud, ent siltide ja suure teetermosega olid kohal Andres Jaadla (vasakul), Allan Jaakus ja Urmas Tamm. Foto: Marianne Loorents

Koolivaheajaks suletud Rakvere kino ette kogunesid eile pärastlõunal linnavolikogu keskfraktsiooni liikmed Andres Jaadla ja Urmas Tamm ning kunagine roheline Allan Jaakus, kes nõudsid plakatitega kino avamist. 

Rüperaalist lasti kohaliku filmimehe Jaanus Leki liikuvat pilti “Kino peab saama”, mis jutustas kauaoodatud kinohoone valmimisest Rakveres.

Minimalistlikust meeleavaldusest mööda rutanud maavanem Marko Torm pikalt peatuma ei jäänud. Rohkem sinna rahvast ei kogunenudki ning varutud kuum tee jäi kõik alles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles