Tulumaksu laekumine kasvas eelmisel aastal keskmisest vähem

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulvi mõis Rägavere vallas: just selles Lääne-Virumaa tilleimas vallas kasvas tulumaksu laekumine kõige rohkem - peaaegu 15 protsenti.
Ulvi mõis Rägavere vallas: just selles Lääne-Virumaa tilleimas vallas kasvas tulumaksu laekumine kõige rohkem - peaaegu 15 protsenti. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja / Scanpix

Eelmisel aastal kasvas Lääne-Virumaal tulumaksu laekumine kõige rohkem väikseimas ehk Rägavere vallas – koguni 14,8 protsenti. Veidi enam kui kümnendiku võrra kasvas laekumine ka Vihula vallas.

Kõige õnnetumalt läks aga Haljalas, kus maksulaekumise kasvuks jäi vaid napp 0,9 protsenti ning lähtuvalt sellest oldi sunnitud lisaeelarvega kulusid kärpima.

Eestis keskmiselt kasvas tulumaksu laekumine mullu 6,5%, Lääne-Virumaal olid lisaks Rägaverele ja Vihulale keskmisest edukamad veel vaid Rakvere vald (7,8%), Tamsalu vald (7,5%) ja Vinni vald (6,9%).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles