Milleks ühele vallale sihtasutus?

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhul, kui SA Võsu Kuurort ellu äratatakse, vastutab see nii ranna koristamise kui ka seal korraldatavate ürituste eest.
Juhul, kui SA Võsu Kuurort ellu äratatakse, vastutab see nii ranna koristamise kui ka seal korraldatavate ürituste eest. Foto: Tairo Lutter

​Vihula vallavalitsus mõtleb, kas taaselustada aastaid tagasi loodud sihtasutus Võsu Kuurort, mis edaspidi vastutaks lisaks ürituste korraldamisele ka heakorratööde eest.

Vihula vallavanem Annes Naan ütles, et viimatisel vallavolikogu istungil ta tõepoolest tegi ettepaneku viia valla haldus- ja majandustalitus, välja arvatud raamatukogud, sihtasutuse alla.

“Plaan ei ole midagi uut ega epohhi loovat, sest Võsu Kuurort tegutses aastatel 2012 ja 2013, korraldades randade korrashoidu, vetelpäästet, haljastust ja kultuuriüritusi ning nendega seotud investeeringuid,” kõneles Naan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles