Ulatagem sõbrakäsi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulatagem sõbrakäsi.
Ulatagem sõbrakäsi. Foto: Shutterstock

Rakvere Lionsi Klubi korraldab 3. veebruaril Rakvere rahvamajas heategevusliku tuluõhtu koos suupistete ja etteastetega pealkirja all “Ulatagem sõbrakäsi”, millega toetatakse 9-aastast Erikut.

Erik pole tavaline koolipoiss. Ta on hoopis üsna eriline. Kui Erik ja tema kaksikvend sündima hakkasid, jäi abi kiirest haiglasse jõudmisest hoolimata õigel ajal osutamata. Paari tunni pärast tuli ilmale kaks vaikset vennakest, kes ei hinganud ja kelle südamed enam ei löönud. Erik toodi elule tagasi, vend jäigi ingliks.

Eriku esimesed elukuud möödusid Tallinna lastehaigla intensiivravi osakonnas. Lapse seisund oli üliraske: ta ei hinganud, paljud organid ei funktsioneerinud, ta ei osanud neelata, köhida, imeda. Arstid olid kindlad, et sünnitrauma tagajärjel on tekkinud raske ajukahjustus. Prognoose ei söandanud teha keegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles