Korvpallilahinguga koguti raha loomadele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Velvo Väli.
Velvo Väli. Foto: Arvet Mägi

Laupäeval Raplas Sadolini spordihoones peetud heategevusliku korvpallivõistlusega õnnestus Eesti Loomakaitse Seltsile (ELS) hätta sattunud kodu- ja metsloomade raviarvete tasumiseks koguda 1302 eurot. Kuulsad Eesti mehed võitsid Eesti parimat korvpallinaiskonda FCR Media/Rapla KK.

Juba traditsiooniks kujunenud korvpallimängust võtsid tänavu osa Jüri Ratas, Rauno Märks, Robert Rool, Marko Kiigajaan, Rainer Vakra, Velvo Väli, Henrik Kalmet, Juss Haasma, Mart Poom ja Jaanus Saks. Algkoosseisu liikmeist polnud kahjuks võimalik kohale tulla Hannes Hermakülal ja Raimondo Laikrel. Mäng oli väga pingeline ja tasavägine, kuni Mart Poomi visatud viimase korviga võitsid kuulsused korvpallinaiskonda 71:69. Resultatiivseimad mängijad olid Jüri Ratas ja Rainer Vakra.

Rakvere teatri juht Velvo Väli rääkis, et osales seesugusel võistlusel teist aastat, kuid tänavune oli mullusest märksa pingelisem. “Mulle tegi ettepaneku loomakaitse selts ja kuna korvpall on mulle hingelähedane, olin nõus osalema,” kõneles Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles