Kaidi Kivioja nimetati Euroopa arenenuimaks triatleediks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: Tairo Lutter

Roomas toimunud Euroopa Triatloni Liidu (ETL) auhinnagalal tunnustati olümpia­triatleeti Kaidi Kivioja kui 2016. aasta kõige arenenumat triatleeti. Väärika auhinna ühes õnnitlustega andis eestlannale pidulikult üle liidu president Renato Bertrandi.

“Olen väga tänulik mulle osaks langenud tunnustuse, niisamuti kogu toetuse ja julgustuse eest, mida olen saanud hetkest, mil tegin oma esimesed stardid ETL-i võistluskarussellis. Kuulumine ETL-i arengutiimi on andnud mulle tunde, et sinusse usutakse ka siis, kui sul endasse ise võibolla enam usku ei ole,” kommenteeris õnnelik Kivioja.

Aasta 2016 oli Kiviojale kahtlemata tõeliseks läbimurdehooajaks. Lisaks jõudmisele esimese Eesti naistriatleedina olümpiamängudele õnnestus 23-aastasel Rakvere neiul esimest korda võita ka Euroopa karikaetapp ning murda ennast nii MK- kui ka MM-sarja etappidel esikümnesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles