Rahva ette ilmunud Savisaar kurtis tervise üle

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva ette ilmunud Savisaar kurtis tervise üle.
Rahva ette ilmunud Savisaar kurtis tervise üle. Foto: Erakogu

Pikalt avalikkuse eest varjul olnud ja Hundisilmal oma tervise eest hoolt kandnud keskerakonna endine liider Edgar Savisaar ilmutas end üle hulga aja rahvale, kui käis läinud nädalalõpul Tartus keskerakonna koosolekul ja rääkis oma tervisest. Samuti postitas ta oma Facebooki-seinale pildid Võnnu kalmistu külastamisest.

“Käisin koos mõnede sõpradega Võnnu kalmistul. Seal puhkavad minu vanaema-vanaisa, isa-ema, õde-vend. Koristasime hauaplatsi, viisin neile valged krüsanteemid ja panin küünlad põlema,” kirjutas Savisaar.

“Kuna samas oli parajasti keskerakonna Tartumaa piirkonna konverents, siis käisin ka sealt läbi. Muidugi ei ole ma voodihaige, kuigi, mis seal salata, põhiline osa päevast möödubki voodis,” kirjutas Savisaar, kelle sõnul ajakirjanikud arvavad, et ta pakatab tervisest ja mängib haiget ainult selleks, et kohtuskäikudest eemale hoida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles