Virumaa Teataja Peterburis: hukkunuid mälestavad valged õhupallid

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trammid ja bussid on Peterburis üsna tühjad, plahvatusest põhjustatud šokile vaatamata kasutatakse ikkagi metrood.
Trammid ja bussid on Peterburis üsna tühjad, plahvatusest põhjustatud šokile vaatamata kasutatakse ikkagi metrood. Foto: Andres Pulver

Esmaspäeval kärgatas Peterburi metroos terroristide korraldatud plahvatus. Nüüd mälestavad hukkunuid lilled, korraldatakse miitinguid. Tehnoloogia Instituudi metroopeatuse ümbrus upub lilledesse, metroojaama sissepääsul on suur hulk politseinikke. 

Metroojaama ümber seisab palju inimesi ja ka lilli tuuakse juurde. Samas on trammid ja bussid üpris tühjad, nii et kasutatakse ikkagi metrood.

Stockholmist Peterburi klassiekskursioonile tulnud Alexander rääkis, et nemad alustasid teekonda Rootsist kolmapäeval ning enne sõitu hääletati, kas ikka tulla. “Hääled jagunesid 19:2, üks tüdruk jäi koju, aga kõik teised tulid,” ütles noormees. “Metrooga küll sõitma ei lähe,” lisas ta naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles