Väike-Maarjas avati uuenenud taluturg (1)

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeval oli Väike-Maarja taluturu müügisaal sagimist täis, justkui oleks tegemist suure laadapäevaga. Tuldi täiendama oma meevarusid ning ostma esimest maitserohelist.
Möödunud laupäeval oli Väike-Maarja taluturu müügisaal sagimist täis, justkui oleks tegemist suure laadapäevaga. Tuldi täiendama oma meevarusid ning ostma esimest maitserohelist. Foto: Marianne Loorents

Möödunud laupäev oli kohaliku toidu austajatele tähtis päev. Avati poolteist kuud suletud olnud Väike-Maarja taluturg ja kliente teenindati värske ilme saanud müügisaalis.

Taasavamise puhul kohale tulnud Klaarika ütles, et tema on taluturu sage külastaja ja tundis seal müüdavast toodangust suurt puudust, kui turg remondi ajal suletud oli.

“Munad ja jahud on kõik head. Putru teen ikka siin müüdavatest jahudest,” kiitis Klaarika, kes lisaks munakarbile oli laupäeval korvi ladunud veel ka kamajahu, mett, rohelist sibulat ja leiba.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles