Pool aastat enne valimisi: kõik meelitavad kõiki

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevastel valimistel Rakvere linnapeaks pürgiv Marko Torm (paremal) õnnitlemas eelmiste valimiste järel linnapeaks tõusnud Mihkel Juhkamit.
Tulevastel valimistel Rakvere linnapeaks pürgiv Marko Torm (paremal) õnnitlemas eelmiste valimiste järel linnapeaks tõusnud Mihkel Juhkamit. Foto: Meelis Meilbaum

Kas Rakvere linnapeaks saab Marko Torm? Kas linnavolikogus hakkab tooni andma EKRE? Kas Andres Jaadla teeb uue valimisliidu? Miks sõnakas opositsionäär Priit Verlin enam ei kandideeri? Kohalike valimisteni jääb veel kuus kuud.

Reformierakonna Lääne-Viru piirkonna juht Aleksandr Holst ütles, et tema Rakvere linnapeakandidaadist veel ei räägiks, kuid tunnistas, et Marko Torm on üks võimalikest nimedest. Pole eriline saladus, et Lääne-Viru maavanem Marko Torm soovib pärast maavalitsuste ja seega ka maavanema ametikoha kaotamist kohaliku eluolu eest edasi seista. Aktiivne mees on olnud ka abilinnapea ametis.

Virumaa Teataja andmetel läheb reformierakond valimistel kindla peale välja ning eesmärgi täitmiseks pannakse kokku väga pikk nimekiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles